Dans improvisatie.

Vanaf september starten de dansimprovisatie lessen weer!
Anders dan in voorgaand seizoen zullen de lessen niet wekelijks, maar 1x per maand plaats vinden.
Op de laatste zondag van de maand (met enkele uitzonderingen) kun je lekker mee dansen in een twee uur durende improvisatie les.
Onderaan vindt je een overzicht van alle data.

 

Dansimprovisatie – dansen vanuit impuls.

Elke les heeft een thema, dit thema geeft de kaders en inspiratie om in beweging te komen en al dansend vorm te geven. Geïmproviseerd en geheel vanuit jezelf.
Ik werk veel vanuit de dansexpressie methodiek, maar besteed ook aandacht aan contact improvisatie, lichaamsbewustzijn (houding, balans, alignment), en de moderne dans techniek. Op een speelse manier worden dansers begeleid in het onderzoeken van nieuwe bewegingen en deze te vinden in zichzelf. Zodoende worden jou, als danser, de tools  aangeboden om steeds vrijer en geïmproviseerd een eigen dans vorm te kunnen geven.

Ervaring met dans is zeker geen vereiste, ieder met affiniteit met dans kan aansluiten.
Voor deze lessen dien je je vooraf aan te melden en te betalen, zodat je verzekerd bent van een plekje. Dit kan heel makkelijk door een email te sturen naar: info@wendyvandenbogert.nl

Praktische info

Tijd:
10:00 tot 12:00. (lesduur 120 minuten)

Locatie:
Dansstudio Gouda, Lethmaetstraat 60, 2802 KC Gouda

Prijs:
18,- euro per les.

Data:
zondag 27 september 2020
zondag 25 oktober 2020
zondag 29 november 2020
zondag 20 december 2020
zondag 31 januari 2021
zondag 21 februari 2021
zondag 28 maart 2021
zondag 25 april 2021
zondag 30 mei 2021

Vooraf aanmelden verplicht!

Corona maatregelen

Door de maatregelen rondom het corona virus wil ik je vragen extra alert te zijn op je eigen gezondheid en dus af te zien van deelname indien je verkoudheidsklachten vertoont en/of je niet fit voelt.  Deelnemers dienen zoveel mogelijk kort voor aanvang, in danskleding naar de locatie te komen en na de les het pand zo spoedig mogelijk te verlaten.
Door de maatregelen vanuit het RIVM is het aantal deelnemers beperkt. Wil je verzekerd zijn van deelname, wees dan op tijd met aanmelden.

 

Door je in te schrijven voor een cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden