Dans improvisatie

4 september 2019 – 8 juli 2020      // lessen worden hervat zodra de situatie rondom het corona virus het weer toelaten.
In september start er een nieuw dansseizoen. Nieuwe data komen a.s.a.p. online zodra er meer duidelijk is omtrent het corona virus.
Elke les heeft een ander thema, dit thema geeft de kaders en inspiratie om in beweging te komen en dansend vorm te geven, geïmproviseerd en geheel vanuit jezelf. Ik gebruik in mijn lessen o.a. de dansexpressie methodiek, maar ook werken we met contact improvisatie, body awareness (lichaam en houding) en met bewegingen vanuit de moderne dans.

In de les wordt je uitgedaagd om nieuwe bewegingen te onderzoeken en te vinden in jezelf.
Ervaring met dans is zeker geen vereiste, ieder met affiniteit met dans kan aansluiten.
Een creatieve dans, uniek en passend bij jou.

Elke laatste les van de maand zal er een speciale les gegeven worden die zich meer richt op (dans/improvisatie) techniek. In deze lessen wordt o.a. meer aandacht besteed aan het gebruik van de vloer, partnering, ontspanning in beweging en het samen smelten van de ene in andere beweging. Uiteraard is er ook in deze lessen ruimte om aan het eind vrij te improviseren zoals je gewend bent uit de andere lessen.

Data: september 2021
Tijd: 

Prijs:
Er zijn er verschillende mogelijkheden
* Grote stempelkaart/10 lessen €90,-
* Kleine stempelkaart/5 lessen  €47,50

Locatie:

Aanmelden: info@wendyvandenbogert.nl

 

Door je in te schrijven voor een cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden